Ledige stillinger
Prosjektøkonom >
Fast, full stilling på Ås i Akershus. Har du spørsmål, kontakt økonomisjef Fredrik Fjose, 90 54 07 85, eller HR-sjef Jan Otto Åsen, 48 03 71 61. Søknadsfrist er 28. mars.
Fagkoordinator frukt og bær >
Fast, full stilling på Ås i Akershus med delvis hjemmekontor. Har du spørsmål, kontakt avdelingsdirektør fag Kåre Oskar Larsen, 90 69 78 83, eller fagkoordinator frukt og bær Anne Kai Heen, 41 30 69 84. Søknadsfrist er 28. mars.
Fagleiar grovfôr >
Full, fast stilling i region Vest. Har du spørsmål, kontakt regionsjef Åse Leirgulen, 90 96 77 26, eller HR-konsulent Karianne Kullerud, 48 16 30 86. Søknadsfrist er 30. mars.
Fagleder og rådgiver grovfôr >
To faste, fulle stillinger på Særheim i Rogaland. Har du spørsmål, kontakt avdelingsleder/rådgiver Randi Hodnefjell, 92 64 28 68, eller fagleder/rådgiver Odd Ingebret Paulsen, 90 10 22 37. Søknadsfrist er 30. mars.
Forsøksmedarbeider (sommervikar) >
Sommervikariat som forsøksmedarbeider for sommeren 2025 i Lier/Drammensområdet. Har du spørsmål, kontakt avdelingsleder/fagleder Gaute Myren, 90 50 70 87. Søknadsfrist er 30. mars.
Rådgivere jord og plantekultur >
To faste, fulle jobber på Brekstad eller Meldal i Trøndelag. Har du spørsmål, kontakt avdelingsleder Martin Eriksen, 41 26 99 88. Søknadsfrist er 31. mars.
Forsøkstekniker >
50-100 prosent stilling i Lyngdal, Agder. Har du spørsmål, kontakt avdelingsleder Anne Vintland, 40 43 55 57, eller rådgiver Svein Lysestøl, 91 86 99 76. Søknadsfrist er 6. april.
Bli med og lever kunnskapen bonden trenger for å produsere verdens best mat!
Stadig flere er opptatt av hvor maten kommer fra, hvordan den er produsert, om den er sunn og god, og om den er bra for jorda, dyra, miljøet og klimaet. Landbruk og matproduksjon er en viktig del av samfunnet vårt.
Oppdraget er å produsere mer og bedre mat uten at det går ut over klima og miljø
I Norge har vi ambisjoner om å produsere 50 prosent av maten vi spiser selv. Med riktig kunnskap er det nesten ingen grenser for hva vi sammen kan utvikle landbruket vårt til i framtida.
Gjør en forskjell – hver dag!
I NLR står du i sentrum av utviklingen av norsk matproduksjon. Du vil påvirke retningsvalg og produksjon hos mange enkeltbønder og dermed gi et viktig bidrag til utviklingen av landbruket og maten vi alle er avhengige av hver eneste dag.
Vi ønsker smarte hoder velkommen innenfor mange fagområder:
- Grovfôr
- Korn
- Poteter
- Grønnsaker
- Frukt
- Bær
- Økologisk
- Klima
- Jord
- Veksthus
- Økonomi
- HMS
- Landbruksbygg
- Presisjonslandbruk
- Maskinteknikk