Gjennom seks treffpunkt i løpet av året går dere sammen gjennom dine målsettinger og oppnåelser. NLR Grovfôrstrategi egner seg for alle som produserer grovfôr til drøvtyggere.

Disse seks treffpunktene inngår i NLR Grovfôrstrategi

  1. Strategi for sesongen
    Her går du og NLR-rådgiveren gjennom dine jordprøver og gjødslingsplan for å finne strategier for årets grovfôrdyrking. Gjennomgangen kan gjøres hjemme på din gård eller elektronisk via Teams.
  2. Teigvandring
    Straks det blir grønt på dine enger, kommer NLR-rådgiveren til din gård. Sammen går dere fysisk over aktuelle skifter for å diskutere status, utfordringer og løsninger, for å sikre at dine mål for grovfôrproduksjonen nås.
  3. Slåttetidsvurdering
    NLR-rådgiveren hjelper deg å finne riktig slåttetidspunkt utfra dine mål for grovfôrproduksjonen. Basert på tilgjengelige prognosehøstinger får du tilsendt anbefaling om riktig slåttetidspunkt på SMS.
  4. Grovfôrprøver
    Grovfôrprøver er fasiten på din grovfôrkvalitet. NLR-rådgiveren kommer til deg og tar tre representative prøver av ditt grovfôr. Veiing av rundballer kan også være aktuelt for å gjøre en god kartlegging av avlingsresultatet. Analysekostnad for prøvene tilkommer.
  5. Surfôrtolken
    Basert på resultatene av de tre grovfôrprøvene går du og NLR-rådgiveren gjennom analysebeviset med NLR Surfôrtolken. Det gir et godt svar på hvor bra grovfôret ditt er og hvordan du kan tilpasse gjødslinga for kommende sesong.
  6. Bedre neste år
    Siste møtet med NLR-rådgiveren inneholder en evaluering av sesongen og avsjekk mot satte mål. Hvor godt lykkes du? Hva kan gjøre bedre neste år?
Skjermbilde 2023 02 01 kl 22 17 43

Pris

Medlemstilbud: kr 9 499,- per gård.

Bestillingsfrist er 15. mars.

Bestill NLR Grovfôrstrategi