PROGRAM

09.30 Kaffe

10:00 Velkommen

10:00-12:00 Gjødsling

Oversikt over næringsbehov gjennom sesongen for ulike
plantegrupper

v/Mirjam Halvorsrud, rådgiver i Norsk Landbruksrådgiving SA
• Planlegging i forkant av sesongen – dyrkingsplan
• Gjødslingsplaner og jordprøvetaking
• Vekstskiftets betydning i bakgrunn av dette
• Kompost og reglement rundt dette, gjødselvareforskrift

Vekstskifte – erfaringer fra Voll gård
v/Eivind Gullvik Frøiland, Kompetansesenter for urban dyrking

Erfaringer fra egen markedshage

v/Ingrid Berg Selfjord, Bybonden i Trondheim og Trøndelag
• Næring til småplantene i oppalet.
• Hvordan vedlikeholde næring i løpet av sesongen.
• Intro til gruppearbeid om gjødsling
Gruppearbeid om gjødsling

12:00-12:30 Lunsj - catering fra Kafe Spiren v/gården Reppe Søndre

12:30-15:00 Markedsmuligheter, salg og samarbeid

Erfaringer fra produsenter som selger i ulike marked
• Andy Drummond Ross, prosjektleder for Dype Røtter
• En markedshagedyrker

Erfaringsutveksling og nettverksbygging

v/Ingrid Berg Selfjord, Bybonden i Trondheim og Trøndelag
• Hva er behovet for nettverk, samarbeid og møtepunkt for
småskala grønnsaksprodusenter?
• Hvordan organisere vi eventuelt dette?
• Hva er behovet for kompetanse?

Informasjon om aktiviteter i 2025.

MÅLGRUPPE
Dyrkere, eller de som planlegger å dyrke småskala grønt for salg.

Påmelding innen 15. januar eller kontakt Ingrid Berg Selfjord, på tlf.40 24 63 03.

Gronnsaksfat